Oficjalne forum gildii [DrN]!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Z nudów jakie panują w okół mnie w tym momencie, założę temat, w którym będziecie mogli wrzucić śmieszne/żałosne/głupie/wołające o pomstę do nieba cytaty. Celuję w kopnięcie aktywności na forum :D
Zacznę od klasyka.
"Ten serwer ryje mi psychologię" - Gregorus.
"Konkurs z wyścigiem mamy za sobą 70 osób wzięła udział zapraszamy serdecznie inne Gildie do organizowania owych konkursów fajna zabawa." - Akasza
"Wynik na BT na WvW 90% mapki lecimy z pkt rankingowymi w górę cel udany." - także Akasza
"Ty tez możesz w miłym towarzystwie pograć a w dodatku czegoś się nauczyć albo nas nauczyć." -... Akasza?
Ja po tych wszystkich tekstach jakie mi wczoraj wrzuciliście to mi też się psychologia poryła.
W każdym szaleństwie jest metoda
W domu na HDD mam zapisanych kilka perełek z naszych rajdów :D
"Daj 10% z siebie!" - Akasza.
To powinno być nasze motto.
"Konkurs z wyścigiem mamy za sobą 70 osób wzięła udział zapraszamy serdecznie inne Gildie do organizowania owych konkursów fajna zabawa." - Akasza
"Wynik na BT na WvW 90% mapki lecimy z pkt rankingowymi w górę cel udany." - także Akasza
"Ty tez możesz w miłym towarzystwie pograć a w dodatku czegoś się nauczyć albo nas nauczyć." -... Akasza?
Greg: Achith, kto to FreakyPanda?
Achith: Szukał dziewczyny to wysłałem go do ciebie
Achith: Z rebelyi jest
Azi: Myszek... jesteś jeszcze w tym towerze?
Myszek: no tak
Azi: Powiedz mi co tam się dzieje?
Myszek: Nie wiem, krokieta jem
http://imgur.com/a/LpyQ1 BEHOLD
Strony: 1